BE YOU SALON – LASER CENTAR

HI FU TRETMAN ZATEZANJA LICE KOZA I TELO

HIFU tretman za nehirurško zatezanje lica, vrata, dekoltea i tela. Bezbedan tretman koji podstiče obnovu kolagena, topljenje masti. Jednokratni tretman koji vam pomaže da dobijete jaču, čvršću i zategnutiju kožu!
BE YOU SALON – LASER CENTAR

HI FU TRETMAN ZATEZANJA LICE KOZA I TELO

HIFU tretman za nehirurško zatezanje lica, vrata, dekoltea i tela. Bezbedan tretman koji podstiče obnovu kolagena, topljenje masti. Jednokratni tretman koji vam pomaže da dobijete jaču, čvršću i zategnutiju kožu!

ŠTA JE HIFU TRETMAN?

HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound), fokurisani ultrazvuk visokog intenziteta, predstavlja neinvanzivni kozmetički tretman za zatezanje kože. Procedura podrazumeva primenu visokom fokusirane ultrazvučne energije kojom se vrše mikro perforacije u nekoliko različitih slojeva kože, što za posledicu ima stvaranje novog kolagena. Što je veći I različitiji broj slojeva i pokrivenost tretirane regije to su efekti zatezanja kože jači I trajniji.

KOJE SU PREDNOSTI TRETMANA HIFU MAX 9D APARATOM?

HIFU MAX 9D je HI FU sistem koji osim što poseduje 9 sondi za tretiranje različitih regija tela, tj. različitih dubina prodiranja, ima za razliku od standardnih HI FU aparata za svaku od različitih dubina I različitu frekvenciju ultrazvuka prilagođenu dubini prodiranja. Takođe HIFU Max uvodi inovaciju cirkularne perforacije čine se postiže bolje pokrivenost regije I smanjuje vreme trajanja tret,ana a povećava kvalitet učinka. HIFU MAX koristi kompjuterski kontrolisan sistem koji je precizno prilagođen za ciljanu regiju.

KAKO HIFU UTIČE NA ZATEZANJE KOŽE?

Kolagen je protein koji se nalazi u koži i pomaže joj da ostane čvrsta i gipka. Kako starimo, proizvodnja kolagena se usporava, što dovodi do nastanka sitnih linija, bora i opuštene kože.

HIFU funckioniše po principu produkcije novog kolagena, što doprinosi učvršćivanju i zatezanju kože, kao i smanjenu bora i sitnih linija. Uz pomoć sondi sa zamenjivim kertridžima za različite dubine i sa različitim frekvencijama, talasi prodiru u dublje slojeve kože stimulišući proizvodnju kolagena.

Tretman je najčešće bezbolan, premda klijent može osetiti blagu nelagodu. Na pojedine osetljivije regije se može naneti anestetska krema kako bi se nelagoda ublažila.

KOJE SE REGIJE MOGU TRETIRATI?

HIFU procedurom se mogu tretirati različite regije na licu i telu:
Celo lice i vrat, dekolte, podbradak, podočnjaci i bore oko očiju Regija oko grudi, stomak, ruke, butine, gluteusi, noge.

KOLIKO DUGO TRAJE TRETMAN I KADA SU VIDLJIVI REZULTATI?

U zavisnosti od regije, tretman može trajati od 30 do 90 minuta. Za razliku od nekih drugih neinvazivnih procedura, obično je potreban samo jedan tretman. Tretman se generalno smatra bezbednim, sa vrlo malo neželjenih dejstava (moguće je crvenilo i blag otok). Po završetku tretmana nije potreban oporavak i klijent se može vratiti svojim uobičajenim aktivnostima. Poboljšanje se može primetiti već nakon mesec dana, a pun rezultat je vidljiv nakon tri meseca. Efekti tretmana mogu trajati do 2 godine.
Scroll to Top