BE YOU SALON – LASER CENTAR

TRAJNA EPILACIJA LASEROM

Fenomenalno brza, bezbedna, efikasna i bezbolna laserska epilacija sa najsavremenijim diodnim laserima sa 4 talasne dućine i snagom diode od 2400W. Be You Saloni već više od 15 godina su profesionalci u oblasti trajne epilacije.
BE YOU SALON – LASER CENTAR

TRAJNA EPILACIJA LASEROM

Fenomenalno brza, bezbedna, efikasna i bezbolna laserska epilacija sa najsavremenijim diodnim laserima sa 4 talasne dućine i snagom diode od 2400W. Be You Saloni već više od 15 godina su profesionalci u oblasti trajne epilacije.

ŠTA JE LASERSKA EPILACIJA I KAKO FUNKCIONIŠE?

Laserska epilacija je najsavremeniji metod trajnog uklanjanja neželjenih dlačica. U našem BE YOU LASER centru koristimo visoko energetski diodni laser ATON SUPREME, brenda BE YOU TECHNOLOGY, sa 4 talasne dužine od 755-808- 940 i 1064nm. Ovaj laser snage od 2400W je pogodan za sve tipove kože i dlake. Novougrađenu talasna dužina od 940 nm koja cilja hromoforu hemoglobina, omogućava dodatnu termalnu obradu papule folikule dlake i time poveäava efikasnost pri uklanjnaju iyuyetno debelih tamnih dlaka (npr. Hormonalne dlake ili muška leđa.

Multitalasna dioda ATON SUPREME aparata emituje istovremeno sve 4 talasne dužine i uklanja više od 85% dlaka po generaciji. Statistika je pokazala da nakon 4 tretmana sa multiodiodnim laserom visoke snage, klijenti su izuzetno zadovoljni. Ankete pokazuju da za razliku od standardnih diodnih lasera sa samo jednom talasnom dužinom od 808nm ili čak i onih sa dodatnom sondom od 755nm, diodni laseri sa 4 talasa bolje uklanjaju svetle dlake i duboke tamne dlake sa debljim korenom. Diodni laseri za razliku od SHR sistema daju trajne rezultate i garanciju da se dlake neće vratiti nakon minimum 5 godina.

NA KOJIM DELOVIMA TELA SE MOŽE PRIMENITI LASERSKA EPILACIJA?

Laserska epilacija je efikasna na većini delova tela, kao što su:

  • Bikini zona
  • Pazuh
  • Noge
  • Ruke
  • Lice (najčešće gornja usna)

Manje efikasna je na neravnim regijama kao što su uši ili mestima na kosti kao što su kolena.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI TOKOM TRETMANA LASERSKE EPILACIJE?

Budući da se laserskom epilacijom uništavaju samo dlake u fazi rasta, potrebno je višetretmana kako bi se postigli željeni rezultati. Broj tretmana zavisi od gustine dlake i površine tretirane regije. Većina klijenata može očekivati željene rezultate nakon 2-6 tretmana, sa intervalima od 4-6 nedelja, u zavisnosti od tretirane regije. Sam tretman traje u proseku od 10 do 30 minuta po regiji.

DA LI SU TRETMANI LASERSKE EPILACIJE BOLNI?

Zahvaljujući naprednom sistem hlađenja koji hladi kožu tokom tretmana, kao i brzom prevlačenju sonde kod naprednih laserskih sistema, klijent oseća samo neznatnu nelagodu u vidu blagog peckanja i blago crvenilo nakon tretmana koje veoma brzo nestaje.

KOJE PRIPREME JE POTREBNO IZVRŠITI PRE TRETMANA LASERSKE EPILACIJE?

  • Obrijati regije koje će biti tretirane 12-24 sati pre zakazanog tretmana
  • Tretirane regije se ne smeju depilirati niti čupati pincetom
  • Sa kože treba ukloniti sve tragove kreme za samopotamnivanje ili drugih boja
  • Izbegavati preterano izlaganje suncu (uključujući i solararijum) 2 nedelje pre tretmana
  • Neposredno pre tretmana ne koristiti losione i kreme za telo, kao i parfem
Scroll to Top